versiunea in limba romana - Konis Kon 
versiunea in limba engleza - Konis Kon 
Facebook - Konis Kon 
versiunea in limba romana - Konis Kon 
versiunea in limba engleza - Konis Kon 
Facebook - Konis Kon 

Despre noi

Infiintata in 2005, SC Konis Kon SRL este in top 3 producatori de folie stretch si primul producator de folie reciclata din Romania.

Ne mandrim cu achizitionarea in 2013 a unei linii de fabricatie folie stretch pentru paletizare, printr-un proiect cofinantat de Uniunea Europeana. Echipamentul produce folia stretch din granule de polietilena, printr-un proces de topire si extrudare a acestora. Pana in 2013 compania noastra comercializa folie stretch prin procesarea foliei din rulouri jumbo in role de dimensiuni mai mici potrivit cerintelor clientului; in prezent, utilajul achizitionat ne permite acoperirea intregului ciclu de fabricatie si comercializare, consecinta fiind reducerea costurilor proprii, implicit posibilitatea oferirii de preturi competitive. Putem fabrica folie stretch cu grosimi cuprinse intre 8-40 µ și latimi intre 100 mm si 1500 mm. In plus, folosim tuburi suport pentru folia stretch cu greutatea de 100g, astfel incat ponderea acestuia in greutatea finala a rolei de folie sa fie minima.

Misiunea noastra este satisfacerea in mod profesionist a cerintelor clientilor nostri in materie de calitate, pret si timp de livrare, cultivand relatii bazate pe respect, transparenta si incredere cu toti partenerii nostri.